Vink Ongediertepreventie wordt overgenomen door OBN Ongediertebestrijding Nederland

 
Graag informeren we u over het volgende:
 
Om in de toekomst de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen, hebben wij in OBN Ongedierte Bestrijding Nederland BV een betrouwbare overnamepartner gevonden die onze activiteiten per 1 april 2021 zal overnemen. OBN is een zeer ervaren en professionele partner die de service die u van ons gewend bent, zal continueren.
 
Wat betekent dit?
Voor onze klanten verandert er niet veel:

  • Vaste medewerkers worden overgenomen door OBN
  • Onze vaste bestrijdingsmedewerkers blijven bij onze klanten komen
  • De service en werkzaamheden blijven uiteraard gelijk!
  • Het vestigingsadres blijft: Oostrumseweg 5, Geijsteren
  • Telefoonnummers en mailadressen blijven ongewijzigd
  • Facturering gebeurt voortaan door OBN

 
Voordelen en toevoegingen:
De overname door OBN biedt uiteraard voordelen. Gezamenlijk hebben we nog meer expertise op het gebied van ongediertebestrijding. Deze kennis gaan we intern delen, wat bijdraagt aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Belangrijk voordeel is dat we nog flexibeler zullen zijn in het bedienen van klanten vanuit de diverse vestigingen in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan kortere aanrijtijden.Onze slagkracht wordt hiermee aanzienlijk vergroot.
 
Over OBN
OBN Ongedierte Bestrijding Nederland, opgericht in 1988, is – net als Vink – een echt familiebedrijf. En net als bij Vink, is dat te merken aan de persoonlijke klantbenadering en klantbetrokkenheid. OBN heeft zich de afgelopen 32 jaren ontwikkeld tot een specialist in ongediertebestrijding en -preventie.
OBN hanteert dezelfde werkwijze als Vink, met daarbij de focus op kwaliteit. Als klant zult u daarom weinig merken van de nieuwe situatie.

Tot slot nog dit:
Berry Vink blijft de komende jaren nog werken voor OBN/Vink Ongediertepreventie. Tot nader order blijft hij uw aanspreekpunt. Hij zal dit – gezien zijn leeftijd – langzaam afbouwen.
 
Samenvattend betekent de overname door OBN dat we alle huidige diensten met dezelfde medewerkers en met nog betere kwaliteit zullen en kunnen blijven uitvoeren.

We vertrouwen erop dat we voor de toekomst op deze manier de beste oplossing hebben gevonden.
 
Met hartelijke groet,

Vink Ongediertepreventie

Berry en Annemie Vink en medewerkers

 

Bezoeken: 908

Comments are closed.