Vice Versa beste reisbureau van Limburg

Reisbureau van het jaar word je niet zomaar… zeker geen 4 keer op rij . Toch lukt het Reisbureau Vice Versa al 6 keer om de eretitel naar Venray te halen.
Bepaalt geen sinecure: er  moet hard gewerkt worden om te bewijzen de beste te zijn. 

Mysterieus
Er worden diverse voorrondes gehouden; een van de onderdelen is een reisvoorstel op maat maken; er zijn verschillende, niet herkenbare mystery-calling/-mailing en -visiting gasten die elk  op eigen wijze contact opnemen met het reisbureau. Een heuse marketingcase moet uitgewerkt worden en er is een ‘battle’ tussen de verschillende kandidaten. Daarnaast komt er een jury in de boeken snuffelen om te kijken hoe het met de harde cijfers is gesteld en of het bureau groeipotentie heeft.  Maar om echt een indruk te krijgen hoe de jury tegen Reisbureau Vice Versa aankijkt publiceren we hier een quote uit het juryrapport:

“Maja Kateman is een kanjer. Of zoals de jury zegt: zij straalt kennis en authenticiteit uit. Zij draagt dit over aan de nieuwe directie Anne en haar team. Maja en haar team staan midden in de samenleving in Venray. Zij kent de mensen als geen ander en is erg betrokken. Dat betaalt zich terug in veel trouwe klanten. De eigen reizen van Vice Versa zijn ieder jaar binnen de kortste keren volgeboekt en zijn een belangrijke klantenbinder. Maja, en nu ook Anne, sturen hun medewerkers zoveel mogelijk op studiereis en investeren in kennis. Mits de drukte dat toelaat, want druk is het bij Vice Versa. Een mooie prestatie en een terechte nummer 1 van de provincie Limburg.”

Zin om je koffer te pakken? Hier begint een mooie reis: Reisbureau Vice Versa

Bezoeken: 31

Comments are closed.