Venrayse Ondernemersprijzen verplaatst naar 10 mei 2022!

Tijdens een extra ingelast overleg op 20 november, hebben het Venrays Ondernemers Platform en de organisatie van de Venrayse Ondernemersprijzen besloten om de festiviteiten van 6 januari te verplaatsen naar 10 mei 2022.

De reden van dit besluit heeft alles met de Coronamaatregelen te maken. Op dit moment kan de organisatie niet vertrouwen op versoepeling van de maatregelen na 4 december. Nu is het nog mogelijk om afspraken te verplaatsen zonder dat verschillende partijen onomkeerbare kosten hebben gemaakt. Gelukkig praten we niet over afstellen maar over uitstellen. De organisatie en de kandidaten maken zich sterk voor 10 mei.

Kaarten

Mensen die al kaarten hebben besteld, kunnen uiteraard met diezelfde kaart toegang krijgen op 10 mei. Mocht de nieuwe datum niet passen dan is het mogelijk om het bedrag terug te vragen. Mensen die nog geen kaarten bezitten kunnen die voor 10 mei via de schouwburg van Venray kopen.

Kandidaten

Anders dan andere jaren zijn deze vier genomineerden niet gekozen door de ondernemersverenigingen maar hebben alle ondernemers in Venray kunnen stemmen en díe onderneming kunnen aandragen waar ze respect of bewondering voor hebben:
 
Samen – wijn en bistrobar
Tim en Jaymie Slui zijn eigenaar van restaurant wijn en bistrobar Samen. Vers, puur, ambachtelijk, creatief en smaakvol typeert hun gerechten.
 
Complot Concept Store
Kiki Smits en Sjors Gommans runnen deze winkel zowel in de Grotestraat als online. Daarbij ontwerpt Kiki sierraden die in 140 winkels in binnen- en buitenland te koop zijn.
 
RVM – Roy Verstappen Metaal
Roy Verstappen en Janny van Osch ontwerpen en leveren metaalconstructies. Onder de naam STYLS maken zij deuren en trappen op ambachtelijke wijze met een moderne look voor interieurs.
 
Stage Crew Events
Eigenaar Roel Kessels zorgt met zijn team voor een totaalbeleving bij evenementen door heel Nederland. Denk hierbij aan alles op en rond het podium: licht, geluid en video.
 
Venrayse Ondernemersprijzen
Deze genomineerden gaan strijden om de felbegeerde Loek Nelissen Prijs en de Rabobank Publieksprijs. Beide prijzen worden op dinsdag 10 mei feestelijk uitgereikt in de Schouwburg van Venray.

Creatief Ondernemerschap

Het thema is dit jaar ‘Creatief Ondernemerschap’, denk hierbij aan het ontdekken, creëren en optimaal produceren van waarde.
Creatief ondernemerschap is ook in actie blijven als omstandigheden ineens veranderen.
“Ook als organisatie moeten we in actie blijven als de omstandigheden veranderen, vandaar de keuze om dit machtig mooie evenement te verplaatsen naar 10 mei 2022”, aldus Edwin Keijsers, initiatiefnemer Venrays Ondernemersplatform.
 

Bezoeken: 462

Comments are closed.