Venray opent noodloket voor ondernemers en zzp’ers

Het coronavirus raakt iedereen en veel zzp’ers en andere ondernemers in Venray maken zich zorgen. Door het wegvallen van werk voor grote en kleine ondernemers en het verdwijnen van opdrachten voor zzp’ers komen sommige bedrijven in financiële moeilijkheden. De gemeente Venray staat voor deze ondernemers klaar met advies en financiële hulp.

Het voltallige college van B&W stelt: “Bedrijven, groot en klein, zijn de drijvende kracht achter onze welvaart. Op het moment dat onze economie zo hard geraakt wordt door het Covid-19 virus, willen wij als gemeente Venray zoveel doen als wat binnen onze macht ligt om de bedrijven te steunen. De nationale overheid biedt al veel mogelijkheden aan ondernemers om steun te krijgen. Vanuit Venray bieden wij voorlichting en hulp en aanvullend daarop een verlichting van de lasten voor de Venrayse ondernemers.”

Noodloket geopend
Ondernemers en zzp’ers kunnen met al hun vragen terecht bij het speciaal ingerichte noodloket voor ondernemers. Op www.venray.nl/noodloket-ondernemers vinden ondernemers antwoord op allerlei vragen en worden ze doorverwezen naar de juiste instanties. Het loket zelf is per mail bereikbaar via noodloketondernemers@venray.nl

Download hier de hele brief van de Gemeente Venray.

 

Bezoeken: 37

Comments are closed.