Trots op Kusters 2.0

Dit is wat Kusters 2.0, de door Business Vision genomineerde kandidaat, op 9 januari te horen kreeg van de jury van de Venrayse Ondernemersprijzen. 

Beste Samantha en Ralf,

Wij hebben van jullie genoten tijdens de jurydagen. Met veel enthousiasme en overtuiging hebben jullie ons meegenomen in jullie “reis” in het ondernemen en jullie “wereld” van de “stenen”.
Het getuigt van ondernemerschap om een fundamentele andere koers te varen in een conservatieve branche als de bouw.  Kusters was als steenhandel jarenlang een sterk lokaal merk in de bouwwereld.
In jullie nieuwe onderneming Kusters 2.0 is het sterke merk behouden, maar hebben jullie vanuit een visie op samenwerking, de onderneming omgebouwd van een traditioneel handelsbedrijf in een adviesorganisatie. Door deze transformatie zijn investeringen in voorraden en debiteuren relatief beperkt, en daarmee ook de financiële risico’s.
Jullie hebben ons als jury laten ervaren hoe het is om als klant – in jullie huiskamer – door Kusters 2.0 te worden ontvangen: inlevend, oplossingsgericht, met veel kennis van zaken.  Door de koerswijziging hebben jullie een gezond bedrijf neer kunnen zetten, die klaar is voor de toekomst, en nog jarenlang een begrip zal zijn de regio.

Wij wensen jullie heel veel succes in de toekomst.

Bezoeken: 40

Comments are closed.