Genominieerd VOP: toelichting BVV voor de keuze Kusters 2.0

Als je het hebt over Grensverleggend, dan moet Kusters 2.0 toch wel aanspreken! Ralf en Samantha hebben het aangedurfd om de bouwketen op de kop te zetten en slim in te spelen op wensen van de klant.

En dit is met name gelukt door bepaalde zaken niet meer te doen maar te focussen op de activiteiten waar zowel Ralph als Samantha energie van krijgen en waar ze goed in zijn. De traditionele bakstenenhandel is verruild voor Kusters 2.0. Evengoed nog een handelsbedrijf maar meer nog een adviseur, bemiddelaar en inspirator voor aannemers, hoveniersbedrijven, projectontwikkelaars, interieurarchitecten en particulieren. Kusters 2.0 claimt de showroom te zijn voor Zuidoost-Nederland als het gaat over:

 

Tegels
Vernieuwend en verrassend voor badkamers, keukens, voor vloeren, wanden maar ook voor aankleding in bijvoorbeeld horecazaken;

Geveladvies
Een totaal gevelassortiment van een selectief aantal hoogwaardige fabrikanten;

Bestrating
Een compleet terras en trends concept;

Tegeltent
Een online platform voor een groot assortiment aan tegels tegen een lage prijs.

Door te kiezen voor nieuwe manieren van samenwerken en niet de traditionele toeleveranciers te handhaven in de bouwketen heeft Kusters zich losgeweekt van een vaste routing in deze keten en zijn de verhoudingen tussen de schakels veranderd. Van afnemer van stenen die blij moest zijn dat deze werd beleverd, een grote voorraad mocht houden en het logistieke traject mocht afwikkelen werd Kusters 2.0 een partner die de regie mede in handen heeft voor de fabrikant richting zijn eindklanten. Door meerwaarde zoals advies, materiaalkennis en inzicht in architectuur aan de eindklant te bieden is het assortiment van de fabrikant van tegels, bestrating of gevelstenen bij Kusters 2.0 in goede handen. De partners van Kusters die vaak een landelijke dekking kennen hebben nu een bestendig regionaal marktaandeel door Kusters 2.0.

Door het veranderen en optimaliseren van het samenspel tussen de partnerfabrikanten, klanten zoals aannemers en de eindklanten van deze klant heeft Kusters grenzen verlegd in de bouwketen en is daarmee van vaste waarde geworden in deze sterk concurrerende markt.

Een puike prestatie. We zijn dan ook trots dat we Ralf en Samantha, Kusters 2.0, mogen voordragen voor de ondernemersprijs!

Bestuur BVV

Peter Deriks, Voorzitter

Bezoeken: 49

Comments are closed.