Timeless-Art is klaar voor de volgende stap

Na 4 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Poststraat 10, in hartje Venray, is het voor Sil en Anita tijd om de volgende stap te zetten. Al sinds 2013 zijn de twee ondernemers succesvol in de vintage designwereld. Door steeds te sturen op de vraag van de markt, maakten ze bewuste keuzes en stappen vooruit. Zo verruilden ze de verkoop van brocante spullen voor echte design klassiekers. Startten ze een goed lopende webshop en verzonden ze, ondanks de coronapandemie, hun meubels over de hele wereld.

Van Maastricht tot Amsterdam, Londen of Parijs, Hong Kong tot Chicago, Timeless Art wordt worldwide gevonden, dankzij de gelijknamige webshop. Daarom verruilen ze nu de winkel, voor een stijlvolle showroom aan de Stationsweg 86 in Venray. Hier zijn ze op afspraak geopend en iedere eerste zaterdag van de maand. Hiermee verruimen zij de tijd die ze nodig hebben voor hun reizen door Europa, op zoek naar nieuwe design klassiekers. Alle items worden intern professioneel gefotografeerd en direct op de webshop geplaatst. Al hoewel ze soms de spullen nog voor thuiskomst alweer verkocht hebben via social media.

15 november 2020 is de officiële verhuisdatum en vanaf 1 december zal de showroom geopend zijn. Wilt u weten wat Timeless-Art in het assortiment heeft? Kijk dan in de webshop en kom gerust langs (op afspraak) na 1 december.

 

 

Timeless-Art

Stationsweg 86

5807 AC Venray

Tel: +31 (0) 65 35 29 249

info@timeless-art.nl

De site: Timeless-Art

 

 

Bezoeken: 254

Comments are closed.