Teuntje Smits stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?
Vijf jaar geleden was ik net terug van mijn reis naar Zuid-Afrika waar ik vijf maanden stage heb gelopen bij een sportevenementenbureau. Ik deed de opleiding Sport, Gezondheid & Management en mijn doel was om uiteindelijk bij een sportbond of sportevenementenbureau te gaan werken. Een eigen bedrijf beginnen was ik absoluut niet van plan. Alhoewel ik de student company, waarbij we zelf een boekje ontworpen en verkocht hebben om te zorgen dat kinderen meer groente en fruit gingen eten, wel helemaal fantastisch vond.

Wat doe je nu?
Nu doe ik iets heel anders dan ik vijf jaar geleden had verwacht. In de tussentijd heb ik zelfs nog twee jaar bij de Rabobank gewerkt (ook dat had ik nooit verwacht). Ik ben een cateringbedrijf begonnen, Quiche of Cake. De naam zegt het eigenlijk al, ik maak hartige en zoete dingen. Belangrijk hierbij is dat ik mensen echt wil laten genieten. Daarom maak ik voornamelijk kleine hapjes zodat mensen lekker kunnen proeven en smullen.

Wat doe je over 5 jaar?
Over 5 jaar hoop ik dat de olievlek flink gegroeid is en Quiche of Cake een bekend en goed lopend cateringbedrijf is in Venray en omgeving. De missie zal nog steeds hetzelfde zijn. Lekker, uniek, toegankelijk en zo veel mogelijk zelfgemaakt eten maken om mensen te laten genieten.

Bezoeken: 40

Comments are closed.