SportZenter Resilience genomineerd voor VOP

De voorzitters van de regionale ondernemersverenigingen van Venray presenteerden maandag 22 oktober jl. hun genomineerden voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2019 met als thema: ‘Vitaal Ondernemerschap’. Dit keer hebben de verenigingen gezamenlijk vijf kandidaten voorgesteld die gaan strijden om de felbegeerde Loek Nelissen Prijs en de Rabobank Publieksprijs. Allebei de prijzen worden op donderdag 3 januari 2019 feestelijk uitgereikt in de Schouwburg van Venray.

Jaarlijks kiezen de ondernemersverenigingen kandidaten uit hun achterban, bij wie het thema op het lijf geschreven is. Ondernemerschap staat hierbij als hoofdthema voorop. Dit jaar zijn de ondernemersverenigingen op zoek gegaan naar een kandidaat die past bij het thema: ‘Vitaal Ondernemerschap’. Business Vision Venray is er trots op haar kandidaat SportZenter Resilience voor te stellen.

SportZenter Resilience
Op 1 oktober 2014 opgericht door Petra Hendriks en Roel Kousemaker vanuit de gezamenlijke passie voor fitness. Ze wilden het graag ‘anders’ doen en ze richten zich vervolgens op een specifiek marktsegment met een doelgroep die meer beleving wil bij fitness dan er op dat moment geboden werd in Venray. Het werd meer een lifestyleclub dan een fitnesscentrum. Bij Resilience voelen mensen zich direct thuis vanaf het moment dat ze over de drempel stappen! Er is natuurlijk weinig uitleg nodig waarom deze ondernemers thuishoren bij het thema ‘Vitaal Ondernemerschap’. Letterlijk en figuurlijk zijn ze hier altijd mee bezig! Naast zichzelf houden ze ook de business vitaal door constant met nieuwe ideeën te komen.

      

Hier vind je de andere kandidaten. 

Bezoeken: 62

Comments are closed.