Size matters…

Donderdag 14 juni treffen we elkaar bij de Witte Hoeve. Een warme avond met een onderwerp waarbij sommige ondernemers het schaamrood op de kaken krijgen. 

Bram Drikx van Van der Putt Advocaten vertelt ons over  de juridische regels rondom het AVG. Een pittig verhaal waarbij het spanningsveld tussen veiligheid en privacy overeind blijft staan. Hier kunt u de presentatie van Bram Dirkx bekijken. 

Na de pauze vertelt Stephan van Amelsfoort, Ethical Hacker over digitale (on)veiligheid. Hij heeft een klein onderzoekje gedaan en noemt zo een aantal aanwezige bedrijven waar het zorgwekkend is gesteld met de online veiligheid, hier kwam wat schaamrood in beeld… Naast aansprekende praktijkvoorbeelden geeft Stephan handige tips om met wachtwoorden om te gaan. Size matters bij wachtwoorden: ze moeten minstens uit 8 karakters bestaan, liever uit 12. Kies geen woordenboekwoorden maar bijvoorbeeld wel een zin die goed te onthouden is: ‘hetbruinepaardstaatindegroeneweide’. Verder raadt hij ons aan met een wachtwoordmanager te werken. Die onthoudt alles! Voor degenen die er niet waren, dat is een app, geen extra medewerker op uw loonlijst.

Hier kunt u de presentatie van Stephan van Amelsfoort bekijken.

Bezoeken: 352

Comments are closed.