Roy Ewalts stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?
Traas Limburg is opgericht op 1 februari 2007. Ik zag geen toekomst meer in mijn rozenkwekerij en besloot het roer om te gooien. Ik wilde iets met mollen en de overlast die zij veroorzaken, gaan doen. Ik ben mij meer in mollenbestrijding gaan verdiepen en ben later ook een opleiding tot bestrijdingstechnicus gaan volgen. Vanuit mijn stage in Zeeland werd mij door Peter Traas een franchisecontract aangeboden.

Wat doe je nu?
Ons werkgebied is uitgebreid en onze naam is Traas Zuidoost Nederland geworden. Wij zijn verhuisd naar een grotere locatie in Blitterswijck en vanaf 1 januari 2019 is onze bedrijfsvorm gewijzigd van eenmanszaak naar vennootschap onder firma. Mijn vrouw Elleke Ewalts-Stevens is mede eigenaar geworden. Wij hebben twee bestrijders in dienst en een medewerker op kantoor. Zelf werk ik nog als bestrijder maar ook doe ik het voorbereidende werk, maak offertes en ga naar nieuwe klanten. Op 1 september 2019 hebben we ons 12,5 jarig jubileum gevierd en ons nieuwe bedrijfspand geopend tijdens onze druk bezochte open dag.

Wat doe je over 5 jaar?
Over 5 jaar is Traas Zuidoost Nederland een begrip in de regio. Kwaliteit en duurzaamheid is belangrijk voor ons, hier blijven we aan werken. Komende jaren willen wij ons naast ongediertewerkzaamheden meer gaan richten op Traas Building Care, denk hierbij aan knaagdierwering en houtworm- en boktorbestrijding.

Met Traas Nature Care proberen wij er zo goed mogelijk voor te zorgen dat, door het milieuvriendelijk bestrijden van ongedierte, de natuur in evenwicht blijft.

Bezoeken: 87

Comments are closed.