Roel Arts stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?

5 jaar geleden volgde ik nog de opleiding HBO-Verpleegkunde in Eindhoven. Het zorgende karakter heb ik van huis uit mee gekregen en dat ik met en voor mensen wilde gaan werken dat was zeker.
Ik heb deze opleiding afgerond in 2017 en ben toen gaan nadenken wat ik wilde gaan doen. Toentertijd was ik al werkzaam in het bedrijf van mijn vader, een uitvaartonderneming, waar ik als chauffeur werkte en geregeld al mee hielp met verzorgingen van overledenen.

Wat doe je nu?

Na mijn opleiding HBO-Verpleegkunde, moest ik na gaan denken wat ik zou gaan doen. Werken als verpleegkundige of mezelf inwerken in het bedrijf van mijn vader, want dit was ook iets wat ik erg boeiend vond. Dit laatste heb ik gedaan en heb een eenjarige opleiding gevolgd tot uitvaartleider. Nu ben ik in loondienst van mijn vader en moet zeggen dat dit nog steeds als een goede keuze voelt. Ik doe het werk graag en met veel passie. Op dit moment ben ik ook bezig met het kijken naar vernieuwingen in het bedrijf, waardoor we met de tijd meegaan en weer op nieuwe uitdagingen komen.

Wat doe je over 5 jaar?

Ik heb lang de tijd gehad om na te denken wat ik met het bedrijf wil doen en of ik dit ga overnemen van mijn vader. Deze keuze was niet heel moeilijk voor mij, maar het is wel goed om eerst te oriënteren wat er allemaal op je afkomt bij een bedrijfsovername. Over een paar jaar wil ik het bedrijf dan ook gaan overnemen en over 5 jaar zal het zeker zo zijn dat ik de (mede)eigenaar ben van Briensveld Uitvaartverzorging. Ik vind het erg boeiend wat er allemaal komt kijken bij het ondernemerschap en dat stimuleert mij om er voor de volle 100% procent voor te gaan. Een lidmaatschap bij BVV helpt mij hierbij in het ontwikkelen als ondernemer en het krijgen van ideeën en tips. Ik heb nog geen ervaring/opleiding in het ondernemerschap, dus dit is voor mij een mooie opstap naar een mooie toekomst.

Bezoeken: 99

Comments are closed.