Robert Gijsbers stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?

5 jaar geleden was ik 5 jaar Multicopy ondernemer. Mijn vrouw Marjan en ik zijn 10 jaar geleden gestart met een Multicopy vestiging in Nijmegen. Multicopy is een aantal jaren geleden een nieuwe koers gaan varen: we zijn getransformeerd van copyshop naar marketingcommunicatie ondersteuner. Dit komt ook tot uitdrukking in onze naam met het daarbij behorende nieuwe logo: Multicopy | The Communication Company. We leveren een zeer breed pakket aan producten en diensten om MKB bedrijven te ondersteunen in hun communicatie uitingen. Van direct mailing tot geavanceerde website, van relatiegeschenk tot signing van een auto of pand, maar ook een beursaankleding verzorgen we tot in de puntjes. Natuurlijk kunnen bedrijven bij ons terecht voor al hun grafische producten en diensten, maar we zijn aan het veranderen!

Wat doe je nu?

Nu hebben we 2 vestigingen: Multicopy Nijmegen en sinds juni 2018 Multicopy Venray. Een zeer turbulent jaar mogen we wel zeggen. In Venray werken we met een aantal mensen die door NLW gedetacheerd zijn. Ook in Venray zijn we bezig het nieuwe Multicopy neer te zetten. Ik wil graag mijn netwerk uitbreiden in Venray en omstreken, vandaar dat ik mij als lid heb aangemeld bij Business Vision Venray. Ik wil graag met andere ondernemers in contact komen.

Momenteel loopt onze campagne “Refresh your business”. Multicopy|The Communication Company wil elke onderneming in Nederland de grootsheid geven die ze verdient. Want met succesvolle communicatie val je beter op en word je beter herkend, werf je nieuwe klanten en maak je bestaande klanten loyaler. Wij helpen ondernemers graag op weg met een frisse blik, met een refresh die je verder helpt. Ik daag collega ondernemers graag uit om eens om de tafel te gaan!

Wat doe je over 5 jaar?

Over 5 jaar ben ik nog steeds een trotse Multicopy ondernemer. Ik wil dan graag een stabiele organisatie hebben staan zodat ik samen met mijn vrouw Marjan een keer vaker op vakantie kan gaan.

Bezoeken: 45

Comments are closed.