Rob van Lieshout stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?

5 jaar geleden stond ik als leerkracht voor de klas. Om precies te zijn bij groep 8 van de Petrus’ Bandenschool in Venray. Rob Presenteert bestond al wel. Echter toen was het een nevenactiviteit voor mij. Naast mijn werk als leerkracht een mooie afwisseling om vanuit mijn rol als presentator, gespreksleider, dagvoorzitter leuke opdrachten uit te voeren voor diverse klanten.

Wat doe je nu?

Nu sta ik inmiddels niet meer voor de klas. Rob Presenteert speelt een grote rol in mijn leven. Ik heb mijn bedrijfsactiviteiten uitgebreid. Naast dat ik zelf nog steeds presenteer (in de breedste zin van het woord), geef ik nu ook trainingen, workshops op het gebied van presenteren. Ik richt me vooral op mensen die vanuit hun werk (regelmatig) mogen presenteren, spreken voor groepen en zich hier niet comfortabel bij voelen. Ook begeleid en coach in mensen individueel op dit gebied. Ik maak hierbij ook gebruik van NLP technieken vanuit mijn achtergrond als NLP practitioner. Daarnaast ben ik op dit moment voor 16 uur per week verbonden aan Rabobank Horst Venray vanuit mijn rol als kwartiermaker voor Samen voor de Gezondste Regio 2025 (de maatschappelijke agenda van Rabobank Horst Venray).

Wat doe je over 5 jaar?

Over 5 jaar ben ik fulltime bezig met Rob Presenteert. Steeds meer bedrijven, instellingen en particulieren hebben de weg naar Rob Presenteert gevonden. Ik zal zelf nog regelmatig terug te vinden zijn op diverse podia, in diverse rollen. Maar bovenal ben ik de trainer die mensen met meer vertrouwen kan laten presenteren en spreken voor een groep. Daar vertrouw ik op!

Bezoeken: 93

Comments are closed.