Rachel Beterams stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?
Het was lekker druk 5 jaar geleden. Mijn kinderen waren 2 en 4 jaar oud, echte tropenjaren. In 2013 werkte ik voor Kinderopvang Roermond. In die tijd was het lastig in deze branche. We kampten met een grote terugloop in kinderaantallen en dat vergde grote acties; reorganisatie, bestuurlijke fusie, sluiting van een stichting. Pittige, maar oh zo leerzame tijden. In die tijd heb ik ook veel over mezelf geleerd; waar krijg ik energie van, wat vind ik belangrijk en welke richting wil ik op?

Wat doe je nu?
Ik vier op 1 oktober mijn eerste jubileum als zelfstandige. Change HR bestaat dan 1 jaar en ik ben erg trots op alles wat in dit jaar tot stand is gekomen. Ik heb een aantal mooie MKB-klanten die wekelijks met mij samenwerken om hun organisatie op het brede gebied van HR en organisatie te verstevigen. Ook geef ik persoonlijke coaching en intervisie aan HR medewerkers. Dit vraagt om veranderingsbereidheid en vertrouwen. Mijn klanten en ik leren veel van en met elkaar en gaandeweg komt er beweging in hun organisaties. Daar doe ik het voor!

Wat doe je over 5 jaar?
Ik leef in het moment, met mijn gezin, in mijn werk en alles om me heen. Ver vooruit kijken doe ik, in principe, niet maar als ik droom dan zie ik een netwerkorganisatie van HR-professionals en specialisten voor me. Samen zorgen we voor positieve verandering binnen de leef- en werkomgeving van organisaties en individuen.

Bezoeken: 35

Comments are closed.