Poels Finance & Control sluit zich aan bij CONTOUR Accountants

Met ingang van 1 oktober 2020 heeft Norbert Poels zich aangesloten bij CONTOUR Accountants in de rol van partner accountancy. Norbert is registeraccountant (RA) en heeft zo’n 9 jaar ervaring opgedaan in de controlepraktijk van een big-4 kantoor, de laatste jaren heeft Norbert vanuit eigen adviespraktijk Poels Finance & Control gewerkt.

De afgelopen jaren heeft Norbert veel ervaring opgedaan in de financiële begeleiding van MKB bedrijven en topsporters. Gedurende enige tijd was reeds sprake van een samenwerking tussen CONTOUR Accountants en Poels Finance & Control. De aansluiting van Poels Finance & Control bij Contour was dan ook een logische stap.

Norbert zal met zijn enthousiasme, passie, gedrevenheid en topsportmentaliteit een positieve bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van CONTOUR Accountants. Norbert zal zich met name gaan richten op de activiteiten binnen Contour Continu. Contour Continu zorgt voor actueel inzicht in de financiële situatie van bedrijven en tegelijkertijd met een blik op de toekomst. Dit wordt onder andere gerealiseerd door het optimaliseren en automatiseren van (administratieve) processen en inzichten.

Bezoeken: 217

Comments are closed.