Pit voor jouw administratie

Ons lid Astrid van der Made van Pit, werd door een andere ondernemersvereniging genomineerd voor de Venrayse Ondernemersprijzen op 9 januari. Ook op haar zijn we heel trots. Dit is wat de jury vertelde:

Astrid,

Het getuigt van durf om te breken met het verleden en een andere weg in te slaan. Het is de jury opgevallen dat je een gedreven ondernemer bent. Met een achtergrond in de accountancy en financiële dienstverlening wil je de klanten volledig ontzorgen. Klanten zijn bijzonder lovend over je en hebben een grenzeloos vertrouwen in jou als financiële adviseur. Door persoonlijk, informeel, eerlijk en betrouwbaar te zijn ben je voor je klanten de financiële huisarts. Met het aanbieden van een winstplanning ga je zeker heel veel ondernemers in het MKB helpen.
Probeer groei te halen uit je eigen klanten door tools te ontwikkelen die jouw klanten helpen met ondernemen. We hebben tijdens het jurybezoek van je vernomen dat je hier al druk mee doende bent. Samen met je medewerker vorm je een goed koppel. Jullie zijn goed in staat om klanten van advies te voorzien op gebied van investeringen en interpretatie van cijfers.
Kortom om de financiële huisarts te zijn voor MKB ondernemers.

Astrid, de jury wenst je veel succes in de toekomst.

Bezoeken: 30

Comments are closed.