Paul Litjens stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?

 5 jaar geleden had ik een melkveebedrijf en hadden we net ons eerste jaar gecombineerd met de kinderopvang erop zitten, een heel nieuwe dynamiek tussen onze 2 bedrijven. Daarnaast zat ik in de districtsraad van Friesland Campina en ledenraad van de Rabobank.

Wat doe je nu?

Nu zorg ik voor het bij ons gestalde jongvee van derden op onze thuislocatie en 2e locatie. Daarnaast is de Mukkenstal met een 2elocatie ook veel gegroeid en zorg ik dat veel hand- en spanwerk gedaan wordt. Omdat we geen melkvee meer hebben ben ik gestopt als districtsraadslid, ben ik voorzitter van de ledenraad Rabobank Venray en zal ik in maart plaats nemen in het algemeen bestuur van Waterschap Limburg.

Wat doe je over 5 jaar?

Terugkijkend op de afgelopen 5 jaar, had ik toen niet durven te voorspellen wat we nu gerealiseerd hebben. Daarom durf ik hier nu geen uitspraak over te doen…

Bezoeken: 76

Comments are closed.