Op de vrouw af: Angelique Heldens

“Trots op mijn bijdrage aan het magazine Food from Food.”

Naam
Angelique Heldens

Functie
Fotograaf, zelfstandig ondernemer.

Bedrijf
Angy PhotoDesign: met de nadruk op foto en iets minder op design. Ik richt me op zakelijke fotografie, denk aan portretten, bedrijfsraportages, product- en foodfotografie. 

Waar en wanner zag je het levenslicht?
Venray, 9 juli 1979. Maar ik ben in Broekhuizenvorst opgegroeid.

Met wie deel je de voordeur?
Met Ilja, mijn man en onze dochters Lara en Tess van 11 en 9 jaar oud.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
De zeven zussen; een spannend, beetje mysterieus verhaal over vrouwen diep geadopteerd zijn door een rijke man. Ze gaan op zoek naar hun oorsprong en zo speelt het verhaal zich steeds in een ander land af. Dat vind ik leuk.

Welke muziek luister je momenteel?
Mijn muzieksmaak is heel divers. Ik houd van Rock pop, Ed Sheeran. Toevallig heb ik kaartjes voor Green Day kunnen bemachtigen. Daar verheug ik me enorm op.

Hoe en waar breng je je vakantie graag door?
Het liefst bezoek ik steeds een ander land; ik vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken. Met de vouwwagen op de camping vind ik ideaal. Komend jaar gaan we met het gezin naar Italië. We zoeken vooral de natuur op met de kinderen. Als ik alleen met Ilja reis kiezen we vaker voor een stedentrip.

Je grootste hobby?
Ik heb net mijn paard verkocht, het was heel intensief. Sinds een tijdje ben ik met een vriendin aan het mountainbiken. Verder ben ik met de honden in de weer en ben ik graag in de tuin. Het is al snel goed, als ik maar buiten mag zijn.

Wat is je favoriete sport?
Nou, mountainbiken dan maar.

Levensmotto?
Geniet van de dag!

In welke auto rijd je?
We hebben net een grote bus Fiat Talento gekocht. Ideaal daar passen al mijn studiospullen in. Daarbij kan ik niet wachten tot we met deze bus op vakantie vertrekken. Kunnen we lekker alles wat we willen meenemen J.

Met wie zou je graag een avondje stappen?
Met Rachel Beterams, ook lid van Business Vision. Ik moet wel toegeven dat onze stapplannen vooraf vaak groter zijn dan de daadwerkelijke uitvoering… Maar laatst hadden we een super leuk uitje naar het theater in Scheveningen met als afsluiting swingen bij de Crazy piano’s. Wist je dat ik Rachel al sinds de basisschool ken?

Wat zijn voor jou de geneugten van het leven?
Erop uit met mijn gezin. Of met de mensen waar ik van houd en hun kinderen lekker barbecueën in de avond. Kletsen, lachen, een borreltje. Heerlijk jong en oud door elkaar.

Eet het liefst:
Pasta vind ik lekker. Ik kook ook wel graag, maar elke dag iets verzinnen vind ik niet altijd een feest.

Zou graag een dag willen ruilen met:
Met mijn man Ilja. Ik zou weleens willen ervaren hoe hij zijn dag doorbrengt. Hij is niet zo’n prater, maar doet in mijn ogen zeer waardevol werk. Hij geeft advies over welke hulpmiddelen geschikt zijn voor hulpbehoevende mensen. Ik zou zijn beroepsleven willen beleven en het lijkt me geweldig om in de zorgwereld mensen te helpen.

Wat is er leuk aan je werk?
De afwisseling. Ik kom op veel verschillende plaatsen. Afgelopen zomer mocht ik voor een bedrijf door Duitsland reizen om hun panden te fotograferen. Zo leuk! Ik ben in het Hartzgebergte en bij de Ost See geweest. Extra leuk was dat mijn vader meeging op deze roadtrip. Maar ook de kleinere opdrachten vind ik leuk, zo mocht ik laatst in een bejaardentehuis fotograferen; dat gaat natuurlijk niet zonder persoonlijk contact met de bewoners.
Ook ben ik trots op mijn fotobijdrage aan het magazine Food from Food. Een initiatief dat zich inzet om reststromen bij boeren een bestemming te geven. Denk bijvoorbeeld aan beschadigde en afgekeurde pruimen waar dan pruimenjam voor zorghuizen van wordt gemaakt.

Wie is je ideale klant? Hoe ziet die eruit?
Ik heb diverse klanten en dat is natuurlijk geweldig. Mijn ideale klant is degene waar ik vaker opdrachten voor uit mag voeren, zodat ik een band met ze kan opbouwen. Klanten die me vrijlaten om mee te denken en die mijn expertise waarderen. Bij het eerder genoemde foodmagazine mocht ik ook de stijl van het blad bepalen, samen met de ontwerper.

Waarom werk je vanuit HUB73?
Ik was op zoek naar een omgeving om met mensen samen te werken. Hier zitten veel ambitieuze bedrijven; waarmee leuke samenwerkingsverbanden ontstaan. Het voelt alsof je tussen collega’s zit. Een plek waar je energie van krijgt en waar veel georganiseerd wordt. Bijvoorbeeld de Insight events, drie keer per jaar organiseren we zo’n bijeenkomst waarbij we onze kennis delen met de buitenwereld. Hiervoor nodigen we allemaal een aantal klanten uit. Verder zijn we actief met Hub voor je Club; we helpen verenigingen met marketingvraagstukken. De volgende Insight is op 18 juni.

 

 

 

Bezoeken: 77

Comments are closed.