Op de man af: Hans Loenen

‘De klant moet ons zien als een extra afdeling binnen hun eigen bedrijf.’

Naam
Hans Loenen

Functie
Directeur eigenaar van Helotech en Arius Postkasten

Bedrijf

Helotech is gespecialiseerd in plaatbewerking, las- en lasertechniek. We vinden het interessant om in een vroeg stadium mee te denken met onze klanten. Het komt voor dat een klant met een idee op een bierviltje binnenkomt. Samen maken we daar een goed ontwerp van. We produceren prototypes en kleine oplages. Indien gewenst monteren we de verschillende onderdelen tot een eindproduct. Onze producten vind je onder andere terug in meubels, reclamezuilen, transportkarren, hekwerken, kunstwerken en in de machinebouw.

De postkasten maken we van A tot Z, een van onze postkasten hangt op de duurste locatie in Nederland: op de Dam in Amsterdam, daar waar Justin Bieber een appartement had.

Waar en wanneer zag je het levenslicht?
Venray op 3 april 1967

Met wie deel je de voordeur?
Met Marian mijn vrouw en mijn drie kinderen Marco, Sander en Romy.

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
Geen, ik lees geen boeken.

Welke muziek luister je momenteel?
Dat is heel divers, ik houd van stevige rock als ACDC en Metallica, maar van algemene pop kan ik ook genieten.

Hoe en waar breng je je vakantie graag door?
Met mijn gezin en alleen met Marian. Als gezin gaan we bijvoorbeeld naar Denemarken, Engeland of Spanje. Als ik met Marian ga bezoeken we steden; volgende week gaan we naar Parijs

Je grootste hobby?

Het klinkt misschien gek maar ik vind het heel leuk om hout te bewerken. Ik maak meubelen, ik heb onze aanbouw gebouwd. Laatst heb ik zelf gestukadoord.
Engelse detectives kijken vind ik ook plezierig.

Wat is je favoriete sport?
Ik ga één avond per week naar de sportschool. Dat vind ik niet per sé leuk, maar het voelt goed en ik weet waar ik het voor doe.

Levensmotto?
Alles komt goed, maak je niet te druk, dat is slecht voor je hart. Veel dingen komen uiteindelijk vanzelf goed.

In welke auto rijd je?
In een Ford Kuga.

Met wie zou je graag een avondje stappen?
Met mijn vrouw en mijn vrienden; samen uit eten en drinken, daar waar het goed en gezellig is.

Eet het liefst:
Ik vind alles lekker, als het maar goed klaargemaakt is. Ik kook zelf ook graag, het plezier in eten zit in de afwisseling.

Zou graag een dag willen ruilen met:
Met de minister van justitie. Ik zou de wetgeving anders inrichten. Ik zou de taken van de Kamer van Koophandel veranderen, nu is dat niet meer dan een registratiebureau. Ik zou ze ook een controlerende taak geven, nu kunnen sommige mensen keer op keer een zogenaamd bedrijf oprichten. Als ze failliet gaan is dat pech voor degene die nog geld van hen tegoed hebben. Mensen die bewust willen oplichten, kunnen dat veel te gemakkelijk doen.

Wat is er leuk aan je werk?
De diversiteit in werkzaamheden en de verschillende soorten klanten. Het mooiste vind ik om me in hun probleem te verdiepen en om dan samen met een passende oplossing te komen.

Wie is je ideale klant, hoe ziet die eruit?
Dat is een klant die niet tegenover me staat, maar naast me zit. Samen werken we aan de beste oplossing. De klant moet ons zien als een extra afdeling binnen hun eigen bedrijf, op een andere locatie.

Bezoeken: 48

Comments are closed.