Okko Riensema stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?

5 jaar geleden was ik eigenaar van TREEE BV. Wij detacheerden onze medewerkers bij energiedistributiebedrijven en aannemers in de ondergrondse infra, daarnaast was ik interim manager en was ik actief als Veiligheidstrainer binnen de Energiedistributie sector.

Wat doe je nu?

Op dit moment ben ik na een paar jaar in loondienst te zijn geweest TREEE nieuw leven aan het inblazen. Ik geef opleidingen en advies binnen de wereld van de Energiedistributie.
Daarnaast ben ik mij sterk aan het oriënteren welke rol TREEE de komende jaren binnen de energietransitie kan vervullen.

Wat doe je over 5 jaar?

Over 5 jaar zijn we met het team TREEE op gebied van advies en consultancy een serieuze speler binnen de energietransitie.

Bezoeken: 33

Comments are closed.