Nieuwbouw BedrijvenCentrum Tienray (BC10Ray)

Het dorp Tienray is in beweging. Naast het verplaatsen van supermarkt Jan Linders en de vestiging van ijssalon Clevers wordt nu gestart met de verkoop van bedrijvencentrum BC10Ray aan de Boerenovenweg. De ontwikkeling bestaat in totaal uit 14 bedrijfsunits, in de eerste fase wordt gestart met het realiseren van zeven bedrijfsunits.

Met de komst van BC10Ray krijgt de gemeente Horst aan de Maas er een mooie voorziening bij voor ondernemers in de gemeente. De eerste zeven units hebben een oppervlakte van 120m² (met de mogelijkheid om uit te breiden  met 80m² als verdiepingsvloer) die als werkplaats, opslagruimte en/of kantoor ingericht kan worden. “BC10ray zorgt voor nieuwe dynamiek waarmee we echt samen met ondernemers kunnen optrekken het wordt mooi werken en wonen in Tienray” glundert initiatiefnemer Ivo van Summeren van Tedenrode.

Gemeente Horst aan de Maas
Het lokale initiatief wordt door de gemeente Horst aan de Maas ondersteund en is een direct gevolg van “Masterplan Tienray” dat enkele jaren geleden is ingezet door deze gemeente.
Recent sluit de Boerenovenweg aan op de Nehobolaan, waardoor er een mooie verbinding tot stand is gekomen met het bestaande bedrijventerrein. Eveneens is het nieuwe 2.5ha bedrijventerrein bouwrijp gemaakt door de gemeente. Het bouwproces zal zoveel mogelijk lokaal aanbesteed worden. 

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw onderneming of bent u toe aan een extra vestiging? Kijk dan op deze websites:  www.bc10ray.nl of Peelrand Makelaardij.

 

Bezoeken: 68

Comments are closed.