Miel Spreeuwenberg stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?

5 Jaar geleden was ik bezig met de afronding van mijn MBO Mechatronica, waarin ik het geweldige Robot project heb mogen doen bij AAE BV, die later in de Rabobank commercial te zien zou zijn. Na het behalen van mijn diploma direct door naar HBO Mechatronica, hoe zou dat er toch uit komen te zien, spannend!

Wat doe je nu?

Afgelopen jaar is mijn droom om een eigen zaak te openen werkelijkheid geworden! Mechatronic Machinery BV is een feit. Nu ben ik een jaar van start en vind het erg leuk! Ik bouw machines en kan ze van wild idee uitwerken tot een volledige machine! Naast het tekenen van machines kunnen ze ook worden gebouwd. Zo heb ik al diverse grote projecten mogen uitvoeren bij verschillende klanten

Wat doe je over 5 jaar?
Over vijf jaar staat Mechatronic Machinery BV op de Technishow in Utrecht met een eigen product!

Bezoeken: 73

Comments are closed.