Martijn van den Wijngaard stelt zich voor

5 jaar geleden:
5 jaar geleden werkte ik als projectleider bij Bouwbedrijf Koenen in Holthees. Mijn werkzaamheden bestonden uit bijzondere en uitdagende klussen zoals het aanpassen ,onderhouden en verbouwen van fabrieken, winkels en sportcomplexen.
De meest uiteenlopende klussen zijn hier voorbij gekomen zoals werken op grote werkhoogte, strakke planning, werken buiten openingstijden, lastig hijswerk, etc.  Tevens hebben wij de opdracht gekregen voor diverse verbouwingen en doorlopend onderhoud bij een grote supermarktketen.

Wat doe je nu:
Na 15 jaar in dienst te zijn geweest bij Bouwbedrijf Koenen ben ik sinds 1 januari 2020 samen met Peter Koenen eigenaar van Koenen Retail en Industrie B.V. Afgelopen jaren heb ik binnen Bouwbedrijf Koenen een eigen afdeling opgebouwd en is het wederzijds vertrouwen opgebouwd waardoor we de afdeling  nu in vorm van Koenen Retail en Industrie hebben gegoten en we de samenwerking hebben opgezocht. Ondanks de huidige Corona-crisis merken we dat de klussen steeds uitdagender en groter worden.

Wat doe je over 5 jaar:
Over 5 jaar is Koenen Retail en Industrie B.V. gegroeid naar een volwaardig middelgrote bouwonderneming waarbij we doorlopend onderhoud mogen uitvoeren bij nog meer fabrieken en retailers. Daarnaast ben ik in 5 jaar als ondernemer en persoon gegroeid waardoor ik samen met mijn vrouw en drie kinderen in staat ben om dit bedrijf zelfstandig te runnen.

 

 

Bezoeken: 211

Comments are closed.