Inge Van der Borght

Inge Van der Borght

Inge Van der Borght

Qlipp storytelling

Persoonlijke tekst

Storytelling Het is lastig om regelmatig aansprekende, authentieke en oprechte content uit je organisatie te halen. Toch gebeurt er in en om je bedrijf genoeg om over te vertellen... alleen hoe verzamel je die content en hoe zorg je dan ook nog dat de buitenwereld hiervan op de hoogte raakt. Wel... met Social Storytelling Ik maak van je medewerkers, klanten of leveranciers ambassadeurs en medemerkers door ze actief en doelbewust in te zetten bij het ophalen van oprechte, authentieke en persoonlijke content. De content dient je, vooraf bepaalde, strategische doelen; zo behoud je als organisatie de regie over wat er naar buiten wordt gebracht. Vervolgens delen we de opgehaalde content  in de netwerken van je medewerkers. Je zult zien dat bij Social Storytelling je bereik en betrokkenheid vele malen groter is. Social Storytelling draagt bij aan het behalen van je marketing, communicatie en recruitment doelstellingen.
Wij ondersteunen Social Storytelling met een strategisch contentplan, trainingen voor de ambassadeurs, een slimme tool en gerichte advertentiecampagnes
Social Storytelling is er op gericht dat je authentieke content uit je organisatie 'ophaalt'; die verwerkt tot goede berichten en ze vervolgens deelt via de sociale mediakanalen van je medewerkers en je corporate kanalen. Lees ook mijn blog:Creëer ambassadeurs met bevlogen medewerkers.
Terug naar overzicht