Kim Sanders stelt zich voor

5 JAAR GELEDEN (2014)….

5 jaar geleden was ik werkzaam als verpleegkundige Jeugdgezondheidszorg. Contacten met ouders en kinderen over opgroei en opvoedingsvragen. Actief betrokken bij werkgroepen en projecten en zelf volop in ontwikkeling om een volgende stap te gaan zetten. Ik volgde een opleiding voor coachen op drijfveren en zorgmanagement. Ik was tijdens het verandertraject  (2017) de “smeerolie” tussen management en medewerkers op de werkvloer. Dit “jasje” zat me als gegoten, ik deed de opleiding tot professioneel en innovatief trainer samen met Suzan (nu mijn compagnon) en hier starten onze eerste ideeën over een eigen bedrijf. Het in kaart brengen van processen binnen de verschillende afdelingen en daarnaast het trainen van teams voelde steeds meer als “dit is wat ik écht wil!”.

NU (2019) ….

Samen met Suzan run ik ondertussen alweer ruim een jaar ons bedrijf Boost & Borg Teamontwikkeling. Wij ontwerpen en geven trainingen aan teams en geven organisaties advies op het gebied van Teamontwikkeling. Wij hebben een uniek traject ontwikkeld op basis van ervarend leren met BOOSTdagen en een BORGfase met een gave Borg Toolbox. Heel trots op waar we nu staan na ruim een jaar, mooie ontwikkelingen, fijne netwerkgesprekken, fantastische trainingsdagen, groei bij de teams en zelf als ondernemer en als persoon blijven groeien….

Ik geniet elke dag van de vrijheid die ik heb als ondernemer en ja “dit is wat ik écht wil!”.

OVER 5 JAAR….(2024)

Goh ja jeetje… wat doe ik over 5 jaar? Wij zijn ook dan nog steeds bij veel organisaties van waarde en kunnen bijdragen aan thema’s die spelen op het gebied van teamontwikkeling.  We hebben een mooie samenwerking binnen ons netwerk opgebouwd. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling bij jeugd zou ik heel graag een tak van ons bedrijf neerzetten, dus wie weet staat dat dan ook. Als persoon en als bedrijf Boost & Borg blijf ik heel graag groeien en leren!

Over 5 jaar blikken wij terug op een fantastische groei van ons bedrijf en blijven wij vol energie en enthousiasme ondernemen! “Ik doe waar ik écht blij van word!”

 

Bezoeken: 111

Comments are closed.