Janine Hoeijmakers stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?

Toen werkte ik als HR adviseur bij het distributiecentrum van PVH in Venlo. Een hele leuke baan, waarin we met een klein HR team de verantwoordelijkheid hadden mbt het personeelsbeleid voor zo’n 1500 medewerkers. Enorm afwisselend en dynamisch. Echter ik miste op een gegeven moment de adrenaline. Dit in combinatie met de wens om volledig zelfstandig te zijn en te werken in eigen vrijheid voor mezelf heeft de doorslag gegeven om mijn vaste baan op te zeggen in de zomer van 2017 en mijn eigen bedrijf te starten, in recruitment, een branche waarin ik in de jaren daarvoor altijd actief ben geweest.

Wat doe je nu?

Nu werk ik als onafhankelijk recruiter. Een baan waarin ik mijn ei kwijt kan, contact met mensen heb op veel verschillende manier en mensen mag verblijden met een nieuwe carrière-kans. En daarnaast help ik bedrijven met het vinden van nieuwe medewerkers, wat ook weer in het verlengde ligt van HR, dus ik kan me heel goed verplaatsen in zowel kandidaat-zijde alsook organisatie-zijde. 
ProMatch recruitment

Wat doe je over 5 jaar?

Dan doe ik nog steeds dit werk! Ik hoop dan te kunnen zeggen dat mijn huidige klanten nog altijd klant zijn en wellicht met nog een paar mooie nieuwe samenwerkingen daaraan toegevoegd.

Bezoeken: 97

Comments are closed.