Wat deed je 5 jaar geleden?
Ik was Defensieattachee vanuit de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Rome.

Wat doe je nu?
Ik ben Commandant van het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigings Commando, kortweg DGLC, een Defensie-eenheid met circa 1200 arbeidsplaatsen voor landmachters, luchtmachters, marinepersoneel, mariniers en zelfs (450) Duitse luchtmachters. Alle grondgebonden luchtverdediging is samengebracht op het DGLC, locatie Luitenant-generaal Bestkazerne te Vredepeel (ofwel de voormalige luchtmachtbasis De Peel).

Wat doe je over 5 jaar?
Dan heb ik mijn huidige functie overgedragen aan de dan Kolonel Jos Kuijpers (per 12 maart 2020) en heb ik tevens mijn laatste functie in het Duitse Ramstein – Directeur van het Competence Center Surface Based Air & Missile Defence – vervuld en afgesloten en ben ik met pensioen (1 mei 2023).

Bezoeken: 205

Comments are closed.