In the spotlight…

In deze rubriek blikken we terug op de pitch van onze leden.
Tijdens de laatste bijeenkomst hebben ze in één minuut verteld waarom het goed is om hun bedrijf beter te leren kennen en wat ze voor jou kunnen betekenen.  

SportZenter

Roel Kousemaker: “Bedrijfsfitness voor het MKB”:

“De doelstelling van ons fitnesscentrum is om mensen fitter en energieker te maken en dat doen wij met persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. Dat is vooral ook interessant voor werkgevers, want fitte mensen worden minder snel ziek en herstellen sneller, en energieke mensen hebben meer plezier in het werk en werken harder. SportZenter heeft daarom een fiscaal gunstig bedrijfsfitness model ontwikkeld en voor de prijs van ongeveer één verzuimdag, begeleiden wij uw medewerker een jaar lang naar een gezondere levensstijl. Los van goed werkgeverschap levert dat een lager verzuimpercentage en hogere arbeidsproductiviteit op.  Wij komen graag in contact met werkgevers die willen investeren in hun belangrijkste kapitaal.” 

 

Mantelzorgmakelaar Sjef Keijzers

Sjef Keijzers: “Mantelzorgers en werkgevers ondersteunen door de druk op de mantelzorger te verlichten.”

Dit doe ik door regeltaken van mantelzorgers over te nemen. Je moet hierbij denken aan ondersteuning bij aanvragen voor indicatiestelling, aanvragen WMO, aanvragen WLZ , zoeken van de juiste zorgaanbieders, en bekijken van mogelijkheden voor respijtzorg en bijvoorbeeld dagbesteding.  Eigenlijk alles waar vraag naar is. Mijn aandachtsgebied is de mantelzorger. Werkgevers ondersteun ik bij het voeren van een mantelzorgvriendelijkbeleid en ik kan desgewenst voor de begeleiding zorgen naar de erkenning van ‘mantelzorgvriendelijk werkgever’: een landelijke erkenning.  Dit met maar één doelstelling ‘hoe houden we de mantelzorger zo lang mogelijk fit’. Dit is uiteraard fijn voor de mantelzorger zelf maar ook voor de werkgever die het beste zal presteren met fitte werknemers.  

Wil je meer weten over de ondersteuningsmogelijkheden kijk dan op www.Sjefkeijzers.nl    

Bezoeken: 155

Comments are closed.