Hét Preventie Team Starter van het jaar

Hét Preventie Team uit Wanssum is gekozen tot Starter van het jaar 2018. Starter van het Jaar is een initiatief van de gemeente Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray, de Horster ondernemersvereniging O-twee en het Venrays Ondernemers Platform.
De in 2018 gekozen Starters van het Kwartaal presenteerden hun bedrijf voor de aanwezige ondernemers. Behalve Harold en Susan Stevens van Hét Preventie Team, waren ook Janne van Broekhoven van Hippe Kip Kindermode, Guus Loesberg van EWS Solutions en René Achten en Patricia van Tilburg van Melior Bewind en Financiële coaching kanshebbers voor de titel.

Een compleet team
Susan en Harold Stevens vormen samen met Bart Zwiers en Juriën Beterams Hét Preventie Team dat werkt vanuit hun praktijk aan de Postbaan in Wanssum. Harold en Susan hebben ervaring als psychosociaal therapeuten en voedingsdeskundige en verzorgen de mentale begeleiding. Bart als fysiotherapeut en Juriën als personal trainer kunnen het fysieke onderdeel van de begeleiding voor hun rekening nemen. Voeding, beweging, ontspanning en bewustwording zijn de vier pijlers waarop hun begeleiding is samengesteld.

Samenwerking
Starter van het Kwartaal was een lokaal Venrays initiatief. Vanaf 2018 heeft de gemeente Horst aan de Maas zich aangesloten bij dit initiatief. De genomineerden voor de kwartaalverkiezing gaan in gesprek met de wethouders en vertegenwoordigers van de ondernemers uit beide gemeenten en de Rabobank.

Bron: www.venray.nl

Bezoeken: 825

Comments are closed.