Harold Stevens stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?

Werkte ik als internationaal sales/account manager voor een grote Amerikaanse firma in de hectische hightech wereld van de halfgeleiderindustrie.

Wat doe je nu?

Nu run ik samen met mijn vrouw Hét Preventie Team waar we bedrijven begeleiden en adviseren in het terugdringen van ziekteverzuim en het voorkómen van langdurige uitval. Binnen Hét Preventie Team neem ik naast de coachingsgesprekken met cliënten ook de marketing en sales voor mijn rekening.

Wat doe je over 5 jaar?

Over 5 jaar hoop ik dat we voldoende omzet genereren om ons brood mee te kunnen verdienen en dat we dit werk nog lang kunnen blijven doen. 
Ik zie het als mijn missie om mensen bewust te maken van de verantwoordelijkheid en het belang om preventief te werken aan gezondheid, vitaliteit en welzijn.
Zowel voor nu als ook naar de toekomst.

Bezoeken: 58

Comments are closed.