Guus Loesberg stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?

5 jaar geleden was ik werkzaam bij CenterParcs het Heijderbos, waar ik als Floormanager verantwoordelijk was voor de afdeling Guest-Service en beveiliging.
Daarnaast had ik nog een eigen onderneming in de bouwsector met een compleet nieuw en zelf bedacht concept.

Wat doe je nu?

Ik ben nu initiatiefnemer en aandeelhouder van EWS Solutions, waarin ik samen met een super leuke club van collega’s mooie camerasystemen monteer en oplever bij onze klanten.
Tevens houd ik mij samen met dit geweldige team, bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken in de markt. Onze MIOS (Mobiel Intelligent ObservatieSysteem) is daar een mooi voorbeeld van. Ook maken wij graag binnen onze technische mogelijkheden op verzoek van de klant, mooie nieuwe mogelijkheden voor de markt.

Wat doe je over 5 jaar?

Ondernemen, samen met mijn collega’s werken aan leuke, mooie en nieuwe dingen.

Bezoeken: 76

Comments are closed.