Gerard Kemkers bij ALV

Eind januari vond de jaarlijkse ALV plaats in de Schouwburg van Venray. Tijdens een smaakvol buffet was er volop gelegenheid om te netwerken. Tijdens het serieuze deel werd Peter Boom van Boom Transport in het zonnetje gezet, hij was tenslotte onze afgevaardigde bij de Venrayse Ondernemers Prijzen. Peter raadt iedere ondernemer aan mee te doen met de VOP, “een bijzondere ervaring”! In het bestuur worden mensen afgelost, zo is Astrid van der Maden van AC-Finance de opvolger van penningmeester Pieter Weijs. Milton had vorig jaar afscheid genomen als voorzitter en nu Peter Deriks helemaal van de hoed en de rand weet, kan Milton met een gerust hart het bestuur verlaten.

We kregen een sneak preview van de nieuwe website; ontstaan door samenwerking tussen Kempen Communicatie, LR Internet, Eijdems Internet en Qlipp storytelling. Binnenkort live!

Wil je graag een collega ondernemer introduceren bij BVV, dan zijn dit de criteria:

Na de officiële zaken vertelde Gerard Kemkers zijn verhaal. Boeiend om een inkijkje te krijgen in de wereld van de topsport. Ook mooi om de schaatssport met de voetbalsport te vergelijken. Voor menig ondernemer waren de vergelijkingen met het bedrijfsleven interessant.

Bezoeken: 216

Geef een reactie

U moet aangemeld zijn om een ​​reactie te plaatsen.