Full Account neemt Derks Ondernemersadvies over

Full Account Adviseurs en Accountants heeft op 1 maart Derks Ondernemersadvies overgenomen. Alle medewerkers komen in dienst van Full Account. Met deze overname beschikt Full Account straks over drie vestigingen: in Venlo, Venray en Well.

Toen Ine Derks in 1994 Derks Administraties begon in Well, droomde ze van een kleine organisatie die zich richt op MKB-ondernemingen, die dicht bij de klant staat en die met de klant meedenkt. Onder haar bezielende leiding is die droom uitgekomen. ‘Wij houden het graag simpel,’ zei ze in 2012 toen haar bedrijf genomineerd was voor een AFAS Award in de categorie accountancy. ‘Wij zetten graag een stapje extra en willen een sparringpartner zijn voor onze klanten. Mensen hebben behoefte aan goed advies.’

Volgens John Straten en Roel Alsters, eigenaren van Full Account, sluit Derks Ondernemersadvies uitstekend aan bij hun eigen filosofie. ‘Ook Full Account is al jaren een sparringpartner,’ zegt John Straten. ‘Kwaliteit leveren, ontzorgen en meedenken: dat zijn de drie pijlers van ons bedrijf. Bij Derks Ondernemersadvies houden ze er hetzelfde gedachtegoed op na, zoals de naam al aangeeft.’ Roel Alsters: ‘Ook bij Derks Ondernemersadvies werken meedenkers. Ook zij hebben altijd één en hetzelfde doel voor ogen: het succes van uw organisatie. Daar staan wij voor. Daar staan zij voor. Vanaf 1 maart gaan we daar samen voor.’ Met de overname komt Full Account een stap dichter bij het realiseren van de ambitie om verantwoord te groeien en zo een nog bredere service en dienstverlening te kunnen bieden.

Bezoeken: 89

Comments are closed.