Frank Nelissen stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?
5 jaar geleden was ik net klaar met mijn opleiding sportmarketing en bevond ik mij in Azië om meer van de wereld te ontdekken. Bij terugkomst ben ik begonnen als online marketing specialist in Utrecht. Hier heb ik veel kennis opgedaan binnen verschillende sectoren, wat mij nog meer geïnspireerd heeft tot het ondernemerschap.
 
Wat doe je nu?
Op het moment help ik organisaties met digitale communicatie. Dit is erg veelzijdig en ik bied dan ook allerlei verschillende mogelijkheden hiervoor. De ene keer is dit de schilder op de straathoek die een nieuwe website nodig heeft, de andere keer verhuur ik tv-schermen aan de Jaarbeurs in Utrecht voor het communiceren met bezoekers. Hierbij kun je denken aan informatievoorziening rondom een event, maar ook branding, entertainment, safety & security en/of commerciële exploitatie.

Wat doe je over 5 jaar?
Over 5 jaar help ik nog steeds organisaties met hun uitdagingen. Ik vind het leuk vind om mij te verdiepen in ontwikkelingen rondom digitale communicatie en deze toegankelijk en bruikbaar te maken voor iedereen.

Bezoeken: 254

Comments are closed.