Ellen Poels stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?
5 jaar geleden werkte ik als podotherapeut binnen een Podotherapie praktijk. Een podotherapeut richt zich op problemen aan het bewegingsgestel die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten. Ik was werkzaam binnen een allround praktijk. Dat wil zeggen dat op een breed gebied de Podotherapie werd ingezet, bv voor kinderen, sporters, reuma patiënten, etc. Ik heb mij gespecialiseerd als diabetes podotherapeut. Ik kon op deze praktijk ontzettend goed mijn “ei” kwijt. Er werd gewerkt met prettige collega’s en we werkten volop samen met andere specialisten. Er waren voldoende mogelijkheden om met diverse disciplines samen te werken, disciplines zoals: fysiotherapeuten, huisartsen, internisten, reumatologen, orhtopedisch schoenmaker en meer. Door deze multidisciplinaire samenwerking kon er een goed behandelplan gemaakt worden voor de patiënt en een hoge mate van kwaliteit geleverd worden. Na 9 jaar bij dezelfde werkgever werkzaam te zijn geweest had ik het gevoel dat ik toe was aan een nieuw leercurve, nieuwe behandelmethodes en een nieuwe manier van ontwikkelen. Daarom heb ik de stap gemaakt naar Freelance Podotherapie en ben voor mezelf begonnen.
Daarnaast run ik een paardenbedrijf. Het bedrijf is van start gegaan in 2008 en bestaat uit verhuur van een trainingsaccomodatie voor een professionele sport- en handelsstal. Daarnaast een fokkerij van springpaarden en training en verkoop. Dit bedrijf is vanuit een familiebedrijf ontstaan, waarin veel liefde en passie zit voor de paarden.

Wat doe je nu?
Ik keek uit naar een nieuwe prikkel binnen de Podotherapie. Ik heb altijd al interesse gehad in verschillende behandelmethodes voor patiënten, samenwerken met verschillende medische disciplines en het ondernemerschap. Zo ben ik per 1 september 2017 begonnen als Freelance Podotherapeut. Dit houdt in dat een Podotherapie praktijk mij kan benaderen voor een opdracht zoals waarnemen van een zwangerschap, piekdruk in de agenda wegnemen, nieuwe focus creëren voor de praktijk, of gezamenlijk een aanpassing aanbrengen binnen de organisatie van een praktijk. Momenteel ben ik ook bezig met het ontwikkelen van cursussen voor collega podotherapeuten en aanverwante beroepen. Daarnaast run ik nog steeds het paardenbedrijf waarin verder toeleggen op de professionele springsport centraal staat.

Wat doe je over 5 jaar?
Over 5 jaar hoop ik een goede klantenkring opgebouwd te hebben binnen de Podotherapie en enkele sterke cursussen te hebben staan en daarnaast nog steeds een bloeiend en goed bezet paardenbedrijf te runnen. Ook ben ik dan nog steeds gelukkig en zorg voor een goede balans zowel in mijn werk als privé. Want deze balans is ontzettend belangrijk. Verder blijf ik gespitst op alle mogelijkheden die op mijn pad komen, of die ik zelf of samen kan creëren.

Bezoeken: 80

Geef een reactie

U moet aangemeld zijn om een ​​reactie te plaatsen.