De gezondste regio motiveert, inspireert en verbindt; doe je mee?

Dinsdag 16 april staat in het teken van de Gezondste Regio 2025. Waar Jan Jenneskens, de kwartiermaker van dit project ons bijpraat over de stand van zaken in de regio. 

Gezondste Regio 2025 heeft de ambitie om als regio Noord-Limburg in 2025 de gezondste regio van Europa te zijn. Gezondheid is iets wat iedereen raakt en wat voor os allemaal belangrijk is. Met onze ambitie creëren we samenwerkingen en zien we dat er nieuwe gezondheidsinitiatieven ontstaan. Gezondste Regio 2025 motiveert, inspireert en verbindt hierbij. 

Gezondheid in brede zin
Gezondheid is veel meer dan de af- of aanwezigheid van ziekte. Het is veel breder dan alleen de lichamelijke kant. Wij geloven in gezondheid op alle fronten; gezonde inwoners, werknemers, verenigingen, organisaties en dus ook ondernemingen. Gezondste Regio 2025 brengt mensen in contact met hun kracht in plaats van hun zwakte. Kijk naar het potentieel en niet naar wat er niet meer gaat!

Thema’s

De volgende  thema’s zijn genoemd en onder elk thema vinden verschillende activiteiten plaats.

  1. Scholen en positieve gezondheid
  2. Gezonde voeding
  3. Gezonde bedrijven en organisaties
  4. Persoonlijke gezondheid
  5. Goed leven

Dit enthousiaste verhaal wordt ondersteund met een heerlijk gezond en uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd door Business Vision Lid Teuntje Smits van Quiche of Cake. 

 

Bezoeken: 734

Comments are closed.