Confiance Hypotheken & Verzekeringen: een samenwerking waarin U centraal staat

De financiële wereld op het gebied van verzekeringen en hypotheken verandert snel. Deze ontwikkelingen, nieuwe regelgeving en digitalisering zorgen ervoor dat de één op één gesprekken in het financieel advies aan tafel verdwijnen. De werkelijke wens van u als klant moet centraal blijven staan: daar nemen wij graag de tijd voor.

Daarom ging Theo Philipsen na 30 jaar in loondienst in de financiële sector, op zoek naar een alternatief. Samen met Anne-Marie Goossens richtte hij het nieuwe bedrijf Confiance Hypotheken & Verzekeringen op, vanaf 1 april gevestigd in het Freulekeshuus in Venray.

Anne-Marie, bijna 14 jaar zelfstandig ondernemer en eigenaar van Confiance Financieel Advies dat zich zal blijven richten op pensioenen, echtscheidingen en mediation, is blij met de komst van Theo. “Samen een schat aan ervaring en kennis op het gebied van verzekeringen en hypotheken: daar helpen we u graag mee verder op weg.”

Confiance Hypotheken & Verzekeringen werkt samen met de meeste geldverstrekkers, maakt afspraken op korte termijn; voor een gedegen advies tegen een passend tarief. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek aan tafel om te luisteren naar uw wensen en vragen en te komen tot een advies waarin U centraal staat.

Wij zien u graag aan tafel op de Eindstraat 8 in Venray!

Theo Philipsen en Anne-Marie Goossens
Confiance Hypotheken & Verzekeringen
Tel. 0478-513797

Bezoeken: 49

Comments are closed.