Carmen Peters stelt zich voor

Wat deed je 5 jaar geleden?
5 jaar geleden had ik net mijn instructeursdiploma van NHB Deurne, en was ik bezig mijn diploma te halen tot docent en kennismanager paardensport bij de toen nog Stoas in Wageningen. Daartoe liep ik stage bij het hoofdkantoor van Helicon opleidingen in Den Bosch, waar ik teams op 9 scholen bijstond bij het opstellen van een implementatieplan voor het nieuwe onderwijsbeleid waaraan ik had mogen meeschrijven.

Wat doe je nu?
Nu, 5 jaar later, heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en heb ik mijn eigen manegebedrijf. We gaan goed, en ik vind het fantastisch. De crisis heeft ons hard geraakt, als starter, maar we leven nog en we komen er weer uit!

Wat doe je over 5 jaar?
Over vijf jaar sta ik aan de basis van een langzaam volwassen wordend bedrijf, waar ik met enkele collega-instructeurs zorg draag voor kwaliteitsvolle ervaringen en belevenissen van onze klanten. Niet alleen op, maar ook naast het paard. We zijn dan een heel eind met het opstarten van onze eigen fokkerij, waar we nu al mee begonnen zijn, zodat we onze eigen gefokte paarden samen met onze klanten klaarmaken voor de sport. We verhuren onze ruimte aan zzp’ers en werken samen met scholen en verenigingen om de paardensport voor iedereen toegankelijk te maken.

 

Bezoeken: 344

Comments are closed.