Brocante Schuur ‘de Boshuuze’ wordt Timeless Art

Sil Siecker heeft al jaren ervaring in de kunst en antiekmarkt wanneer hij Anita Wilms ontmoet. Vanaf dat moment reizen de twee samen door een groot gedeelte van Europa. Op zoek naar nieuwe brocante en vintage schatten. In een grote schuur achter het woonhuis is de Brocanteschuur ‘de Boshuuze’ op 1 mei 2013 opgericht. Het knusse aan huis verkoop kreeg steeds serieuzere vormen. Door toenemende interesse vanuit binnen- en buitenland weten Sil en Anita dat ze een volgende stap moeten maken om te kunnen voldoen aan de wensen van de klant.

Winkel
Een zoektocht naar de perfecte locatie werd gestart. Deze werd gevonden in de Poststraat 10-12, in het centrum van Venray. Na een intensieve verbouwing opende ze de deuren van de winkel op 5 september 2017. De Brocanteschuur ‘de Boshuuze’ groeide vanaf dat moment snel uit. Naast een goed gestylde winkel opende ze in 2018 een webshop onder dezelfde naam.

Internationaal
Niet alleen in Nederland reist de ster van de twee sympathiek vintagezoekers. In het buitenland zijn ze een graag geziene gast als inkoper en verkoper. Ook is de winkel toe aan een andere benadering. Steeds meer richten ze zich op echte design klassiekers. En merken dat de markt klaar is voor een overstap naar een exclusiever aanbod. Hierdoor ontstaat ook de naamsverandering. Brocanteschuur ‘de Boshuuze’ wordt in het buitenland niet begrepen, daarnaast is de focus van brocante verschoven naar vintage design.

Timeless Art
Met trots delen Anita en Sil mede dat hun bedrijf vanaf 1 januari 2020 Timeless Art heet.
Hun zoektocht naar unieke Design Classics, Vintage en Antieke voorwerpen duurt voort. In de webshop van Timeless Art vind je naast meubels, verlichting en interieuraccessoires ook bijzondere spullen. Voorwerpen die al een leven achter de rug hebben, met een speciaal verhaal dat af te lezen is aan hun doorleefde uiterlijk.

Liever niet via de webshop kopen? Op een mooie, gestylde manier presenteert Timeless Art unieke producten in een sfeervolle winkel. Kom gewoon eens rondkijken, de nostalgische sfeer proeven. Wie weet vindt u iets, dat bij uw interieur past.

 

Bezoeken: 489

Comments are closed.