BinckBank Tour weer ideaal netwerkevent

Dinsdag 14 augustus komt de BinckBank Tour voor de tweede keer naar Venray. Dit jaar wordt in en om Venray een individuele tijdrit van 12,7 km verreden door het profpeloton. Daarnaast kunnen wielerliefhebbers meedoen aan de ploegentijdrit die eerder op de dag wordt gehouden.

“Het is mooi dat we de BinckBank Tour dit jaar weer naar Venray hebben kunnen halen”, vertelt Christ van den Munckhof, lid van Business Vision en van de Stichting Wielerpromotie Venray. “En ook in 2019 is Venray etappeplaats. Vorig jaar hebben we deze WorldTour wedstrijd voor het eerst naar Venray kunnen halen. Dat was organisatorisch een hele klus. Dat geldt ook voor dit jaar maar het scheelt wel dat we een aantal dingen al een keer gedaan hebben. Dat doen we samen met ca. 200 vrijwilligers. Die zijn onmisbaar op deze dag. We hebben die dag ca. 20.000 mensen in Venray mogen begroeten en Venray werd met name met prachtige tv beelden wereldwijd op de kaart gezet.”
Voor ondernemers is de BinckBank Tour een ideaal netwerkevent. Het programma bevat naast het wielerevenement ook een thema-ochtend in de schouwburg waarbij duurzaamheid centraal zal staan. “Dat wordt samen georganiseerd met de gemeente Venray. Aansluitend aan deze ochtend volgt de VIP lunch en kan de koers in het VIP cafe gevolgd worden. De ondernemers die vorig jaar aanwezig waren in het VIP café praten er nu nog over. Het is een netwerkevenement pur sang. Veel van deze mensen zijn ook dit jaar weer aanwezig. Zij zien duidelijk de meerwaarde van het evenement in, evenals de grote Venray promotie die de BinckBank Tour met zich meebrengt.”
Noteer dus 14 augustus in uw agenda. Wilt u weten op welke wijze u de lokale organisatie kunt ondersteunen of hoe u als VIP de dag kunt beleven, neem dan contact op met Christ van den Munckhof, 06-20415557 of christ@vandenmunckhof.nl.

Bezoeken: 25

Comments are closed.