ALV & Seksen op de werkvloer

Op 13 februari vindt de Algemene Leden Vergadering van Business Vision Venray plaats. Doorgaans zijn ALV’s niet de meest spraakmakende bijeenkomsten, maar deze belooft wat te worden gezien het onderwerp van de presentatie die na de vergadering plaatsvindt: “Seksen op de werkvloer”. Bij sommige leden bespeur ik een lichte teleurstelling als blijkt dat het om het zelfstandig naamwoord gaat en niet om het werkwoord “seksen”. 

Maar eerst de vergadering, inhoudelijk meld ik hier weinig over. Via het secretariaat ontvangen de leden de notulen. We nemen afscheid van de bestuursleden Kiki en Anne-Marie. Beiden hebben zich ingezet om voor ons steeds originele en inspirerende programma’s te bedenken. Dank daarvoor. Gelukkig zijn er ook twee nieuwe bestuursleden: Monique en Niels. Beide al even lid en vol enthousiasme stellen ze zich voor.

Seksen op de werkvloer
Saskia Paulissen vertelt over de verschillen tussen man en vrouw. Het verschil zit vooral tussen de oren, letterlijk. Onder invloed van hormonen ontwikkelt elke sekse een andere hersenstructuur en daarmee een andere kijk op de werkelijkheid. Dat zorgt vaak voor verwarring in de communicatie en voor hilariteit en herkenbaarheid in de zaal. Eenmaal thuis heb ik meteen beide hersenstructuren getekend en het verhaal van Saskia vertelt. Ook thuis hilariteit en herkenbaarheid. 

 

Onderstaand filmpje komt niet van onze eigen bijeenkomst, maar toch leuk als aandenken:

Bezoeken: 508

Comments are closed.