Venrayse Ondernemers Prijzen

Venrayse Ondernemers Prijzen
  • Alle Deelnemers
  • Locatie Google Maps
  • Voeg toe aan agenda 2019-01-03 7:30 PM 2019-01-03 11:30 PM Europe/Amsterdam Venrayse Ondernemers Prijzen 3 januari 2019 @ 19:30-23:30 - Kaartverkoop voor de nieuwjaarsbijeenkomst gestart! De nieuwjaarsbijeenkomst voor ondernemers vindt plaats op donderdag 3 januari 2019 in de Schouwburg te Venray. Het programma start om 19.30 uur en na het officiële gedeelte is er voldoende ruimte om te netwerken. Op deze avond wordt de Loek Nelissenprijs uitgereikt en bepaalt u wie de Rabobank Publieksprijs ontvangt. Dit keer gaan [...] Schouwburg Schouwburgplein Venray Nederland Louise van Vegchel info@bvvenray.nl

Venrayse Ondernemers Prijzen

Datum: 3 januari 2019
Tijd: 19:30-23:30
Locatie: Schouwburg

Kaartverkoop voor de nieuwjaarsbijeenkomst gestart!

De nieuwjaarsbijeenkomst voor ondernemers vindt plaats op donderdag 3 januari 2019 in de Schouwburg te Venray.

Het programma start om 19.30 uur en na het officiële gedeelte is er voldoende ruimte om te netwerken.

Op deze avond wordt de Loek Nelissenprijs uitgereikt en bepaalt u wie de Rabobank Publieksprijs ontvangt. Dit keer gaan deze vijf fantastische kandidaten de strijd aan om te bewijzen dat zij dé ondernemers van Venray zijn die het thema ‘Vitaal Ondernemerschap’ het beste uitdragen. Hen staat een spannend en intensief traject te wachten dat vandaag begint en eindigt met een presentatie tijdens de traditionele Nieuwjaarsborrel in De Schouwburg te Venray op 3 januari 2019.

BVV wordt vertegenwoordigd door Petra Hendriks en Roel Kousemaker van SportZenter Resilience. Als mede BVV-er rekenen zij natuurlijk op jouw stem!

Wij willen u er op wijzen dat dit evenement een bijeenkomst voor ondernemers is en het aantal voor Business Vision Venray beschikbare kaarten is beperkt. Elk lid kan daarom maximaal twee kaarten bestellen!

De all-in entreeprijs bedraagt € 55,– maar u als lid kunt één kaart gratis bestellen!

Bestel zo snel mogelijk, doch uiterlijk 2 december 

LET OP: Bestellingen na deze datum kunnen we helaas niet meer in behandeling nemen. 

Bezoeken: 43

Reserveren

Comments are closed.