Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst
  • Alle Deelnemers
  • Locatie Google Maps
  • Voeg toe aan agenda 2020-01-09 7:30 PM 2020-01-09 11:30 PM Europe/Amsterdam Nieuwjaarsbijeenkomst 9 januari 2020 @ 19:30-23:30 - De nieuwjaarsbijeenkomst voor ondernemers vindt plaats op donderdag 9 januari 2020 in de Schouwburg te Venray. Het programma start om 19.30 uur en na het officiële gedeelte is er voldoende ruimte om te netwerken. Op deze avond wordt de Loek Nelissenprijs uitgereikt en bepaalt u wie de Rabobank Publieksprijs ontvangt. Dit keer gaan deze zes fantastische kandidaten de strijd aan [...] Schouwburg Schouwburgplein 1 Venray Nederland Louise van Vegchel info@bvvenray.nl

Nieuwjaarsbijeenkomst

Datum: 9 januari 2020
Tijd: 19:30-23:30
Locatie: Schouwburg

De nieuwjaarsbijeenkomst voor ondernemers vindt plaats op donderdag 9 januari 2020 in de Schouwburg te Venray.

Het programma start om 19.30 uur en na het officiële gedeelte is er voldoende ruimte om te netwerken.

Op deze avond wordt de Loek Nelissenprijs uitgereikt en bepaalt u wie de Rabobank Publieksprijs ontvangt. Dit keer gaan deze zes fantastische kandidaten de strijd aan om te bewijzen dat zij dé ondernemers van Venray zijn die het thema ‘grensverleggend’ het beste uitdragen.

BVV wordt vertegenwoordigd door Ralf en Samantha Kusters van Kusters 2.0. Als mede BVV-er rekenen zij natuurlijk op jouw stem!

Wij willen je er op wijzen dat dit evenement een bijeenkomst voor ondernemers is en het aantal voor Business Vision Venray beschikbare kaarten is beperkt. Elk lid kan daarom maximaal twee kaarten bestellen!

De all-in entreeprijs bedraagt € 55,– maar jij als lid kan één kaart gratis bestellen!

Bestel zo snel mogelijk, doch uiterlijk zondag 1 december a.s.

LET OP: Bestellingen na deze datum kunnen we helaas niet meer in behandeling nemen. 

Wij zien je graag op 9 januari!

Bezoeken: 8

Reserveren

Comments are closed.