Lunchbijeenkomst

Lunchbijeenkomst
  • Alle Deelnemers
  • Locatie Google Maps
  • Voeg toe aan agenda 2019-11-21 12:00 PM 2019-11-21 2:00 PM Europe/Amsterdam Lunchbijeenkomst 21 november 2019 @ 12:00-14:00 - Wij nodigen u van harte uit op onze lunchbijeenkomst op 21 november in de schouwburg te Venray! Hoe gaat het nu toch met Bram Reijnders Dat gaan we ontdekken tijdens de lunchbijeenkomst. Tijdens een korte videopresentatie nemen we jullie mee in de wereld van Bram, een Venrayse jongen die is uitgegroeid tot een bekend kunstenaar. [...] Schouwburg Schouwburgplein 1 Venray Nederland Louise van Vegchel info@bvvenray.nl

Lunchbijeenkomst

Datum: 21 november 2019
Tijd: 12:00-14:00
Locatie: Schouwburg

Wij nodigen u van harte uit op onze lunchbijeenkomst op 21 november in de schouwburg te Venray!

Hoe gaat het nu toch met Bram Reijnders

Dat gaan we ontdekken tijdens de lunchbijeenkomst. Tijdens een korte videopresentatie nemen we jullie mee in de wereld van Bram, een Venrayse jongen die is uitgegroeid tot een bekend kunstenaar. Na de videopresentatie zal Rob van Lieshout in gesprek gaan met Bram en hem vragen hoe deze beslist niet alledaagse Venrayse jongen is uitgegroeid tot een bekend kunstenaar met wereld wijde faam en met beroemde connecties. 

Bram Reijnders maakt ‘maatschappij-ironische’ werken en zegt hierover zelf: ‘In een wereld waarin we achtervolgd worden door reclameslogans, politieke beloften, media hypes en zelfpromotie op social media, vraag ik me regelmatig af: wat is nu waar? Als we alle berichten om ons heen zouden geloven, komen we terecht in een surreëel universum dat meestal mooier lijkt dan dat het in werkelijkheid is. En wat daarvan maak ik mezelf wijs? In mijn recente werken toon ik dit universum middels zelfbewuste verleidelijke vrouwen of stripfiguren die je aandacht vragen, ongegeneerde promotie met extravagante poses, slogans en glitters. Door deze te mixen met cartoon elementen verbeeld ik mijn ‘maatschappij ironische’ passie voor de hedendaagse wereld waarvan ik absoluut een product ben.’

Reijnders’ eigentijdse visie op popart bracht hem in korte tijd wereldwijd succes. Hij brak door op kunstbeurzen en galerieën in New York, Singapore, Stockholm, Berlijn, Rome en Los Angeles en vestigde in korte tijd een stevige naam in de kunst scene. Ook bezit Bram inmiddels de grootste kunstuitleen en galerie van de Benelux.  Van 1-3 november is er de opening van Bram’s nieuwe galerij in hartje Amsterdam.

Graag zien we jullie 21 november!

Aanmelden kan tot 14 november. Heb je dieetwensen? Vul deze dan meteen in!

Let op: de kosten voor u als lid worden door de vereniging betaald. Als u zich heeft aangemeld en er komt onverhoopt iets tussen, dan verzoeken wij u dit uiterlijk 14 november aan het secretariaat door te geven. Als u zonder tijdige kennisgeving afwezig bent, zal er voor uw reservering toch betaald moeten worden. Wij hopen dat u er begrip voor heeft dat in dat geval de kosten à € 25,00 aan u worden doorberekend.

Bezoeken: 11

Reserveren

Comments are closed.