Bijeenkomst met MKB Limburg

Bijeenkomst met MKB Limburg
  • Alle Deelnemers
  • Locatie Google Maps
  • Voeg toe aan agenda 2019-10-24 4:00 PM 2019-10-24 9:00 PM Europe/Amsterdam Bijeenkomst met MKB Limburg 24 oktober 2019 @ 16:00-21:00 - Zoek de samenwerking met Defensie in de Regio Donderdag 24 oktober 2019 Op 26 september jl. vond de aftrap plaats van het nieuwe beleid ‘adaptieve krijgsmacht’ door Staatssecretaris Barbara Visser (locatie Luchtmachtbasis Volkel). In aansluiting hierop organiseert Business Vision Venray samen met MKB-Limburg en het Ministerie van Defensie een bijeenkomst op donderdag 24 oktober a.s. [...] Luitenant-generaal Bestkazerne Vredepeel Ripseweg 1 Vredepeel Nederland Louise van Vegchel info@bvvenray.nl

Bijeenkomst met MKB Limburg

Datum: 24 oktober 2019
Tijd: 16:00-21:00
Locatie: Luitenant-generaal Bestkazerne Vredepeel

Zoek de samenwerking met Defensie in de Regio

Donderdag 24 oktober 2019


Op 26 september jl. vond de aftrap plaats van het nieuwe beleid ‘adaptieve krijgsmacht’ door Staatssecretaris Barbara Visser (locatie Luchtmachtbasis Volkel).

In aansluiting hierop organiseert Business Vision Venray samen met MKB-Limburg en het Ministerie van Defensie een bijeenkomst op donderdag 24 oktober a.s. waarop dit thema nader wordt toegelicht en samenwerking met het regionale bedrijfsleven wordt gezocht.

U bent van harte uitgenodigd om thema’s als samenwerking, loopbaanontwikkeling, kennis delen, uitwisseling personeel tussen defensie en bedrijfsleven (flexibel personeelsbeleid) vorm te geven.

Tevens krijgt u de unieke kans om ter plekke enkele luchtverdedigingssystemen te bekijken en vragen te stellen aan de specialisten van DGLC.

Het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando, afgekort tot DGLC, is een onderdeel van de Nederlandse krijgsmacht en gestationeerd op de Luitenant-generaal Bestkazerne te Venray. Het DGLC is opgericht op 29 maart 2012 voor lucht- en raketverdediging en nam de taken over van het Commando Luchtdoelartillerie van de Koninklijke Landmacht en de Groep Geleide Wapens van de Koninklijke Luchtmacht. Het DGLC bezit een eigen opleidings- en trainingseenheid en een kenniscentrum.

Programma:

16.00 uur      Ontvangst in restaurant (Multi Functionele Ruimte)

16.30 uur      Welkom door de gastheer commandant DGLC kol. J. Blom, voorzitters G.Hendrikx, P. Deriks en lkol. J. van der Haar (afd. employability en reservisten) met aansluitend bedrijfsintro door commandant DGLC kol. J. Blom

17.00 uur      Opstelling en demo Luchtverdediging (bezichtiging op eigen gelegenheid)

18.00 uur      Pauze met drankje en hapje        

18.30 uur      Interactieve presentatie Adaptieve Krijgsmacht (sporthal)

19.30 uur      Dinerbuffet in restaurant MFR

Deze bijeenkomst biedt een unieke en bijzondere gelegenheid om nieuw terrein te verkennen en met diverse disciplines vanuit onderwijs en overheid, gezamenlijk innovatieve en creatieve verbindingen te zoeken. Wij verwachten dan ook veel animo en er is een max. aantal deelnemers dus vol = vol.

LET OP : entree bij de Kazerne is alleen mogelijk op vertoon van een geldig identiteitsbewijs!

Aanmelden kan tot 10 oktober: klik op ‘verstuur uw reservering’ om je aan te melden. Vermeld in het veld ‘opmerking’ je eventuele dieetwensen.

Aangemeld maar toch verhinderd? Meld je dan uiterlijk 10 oktober af om no-show kosten van € 25 te voorkomen.

Bezoeken: 54

Reserveren

Comments are closed.